Івано-Франківськ

Ситуація на сході та півдні України залишається складною – Генштаб

Триває п’ятсот шістдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

 

Станом на вечір шостого вересня оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Відбулось 26 бойових зіткнень, повідомили у Генштабі ЗСУ, пише ПІК. 

Ситуація на фронті:

  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаки противника неподалік Новоєгорівки Луганської області.
  • На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили атаки противника біля Оріхово-Василівки Донецької області. У свою чергу, в результаті штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх на південь від Бахмута, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.
  • На Авдіївському напрямку сили оборони відбили атаки противника в районі Авдіївки.
  • На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки Донецької області.
  • Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території.

“Протягом доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по позиціям зенітно-ракетних комплексів противника. Підрозділами ракетних військ та артилерії уражено 1 склад боєприпасів, 3 артилерійські засоби, 2 пункти управління, 1 зенітно-ракетний комплекс та 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника”, – додали в Генштабі.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено