Івано-Франківськ

У Косівській районній лікарні відкрили оновлене реанімаційне відділення

Реанімація потребувала ремонту після пожежі, що трапилася у 2021 році.

FB IMG 1695403235593 scaled

У Косівській районній лікарні відкрили капітально відремонтоване реанімаційне відділення, яке було знищене внаслідок пожежі наприкінці 2021 року.

На відновлення відділення з обласного бюджету спрямували більше восьми мільйонів гривень. Медичне обладнання надало міністерство охорони здоров’я та міжнародні партнери, повідомляють на фейсбук-сторінці Івано-Франківської облради, пише ПІК.

FB IMG 1695403233573 scaled

«Наша допомога – це вияв солідарності всієї області. Бо Косівська громада не має достатнього фінансового ресурсу. Дай Боже, аби це відновлене відділення працювало на користь людей, а особливо для військовослужбовців, які повертаються з фронту», – розповів голова обласної ради Олександр Сич.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року в реанімації Косівської лікарні медсестра поставила заупокійну свічку за пацієнтом, який помер від коронавірусу. Від контакту відкритого вогню з перенасиченим киснем повітрям в реанімаційній палаті миттєво зайнялося медичне обладнання, тканина та інші предмети. Внаслідок займання загинули четверо людей.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено