Івано-Франківськ

У Франківську в клініці медуніверситету відкрили палату інтенсивної терапії та приймальний покій

Палату оснастили необхідним медичним обладнанням та медикаментами.

3 1 1 scaled

Палату інтенсивної терапії для пацієнтів терапевтичного профілю в Університетській клініці Івано-Франківського національного медичного університету облаштували сучасним обладнанням. Тут надаватимуть невідкладну допомогу пацієнтам та навчатимуть студентів професійних практичних навичок за новітніми стандартами світового рівня, про це ПІК інформує пресслужба університету.

За словами завідувача кафедри анестезіології та інтенсивної терапії ІФНМУ професора Івана Тітова, тепер уже із будь-яким невідкладним станом пацієнта, який виникає у клініці, можна справитися у цій палаті інтенсивної терапії.

«Палату оснастили необхідним медичним обладнанням та медикаментами. Тут є кисневий концентратор, приліжкові кардіомонітори, дихальний апарат, дифібрилятор та ін. Маємо також новітні пристрої, які дозволяють віддалено контролювати стан пацієнта: завантажується додаток на телефон, і хворий постійно під контролем лікаря. Ми таке оснащення широко використовуємо при наданні допомоги ЗСУ, в себе в реанімації ОКЛ, а тепер є уже і тут. Такі пристрої використовують в клініці Феофанії, де є багато поранених військових», – розповів Іван Тітов.

У клініці надаватимуть медичну допомогу і навчатимуть майбутніх лікарів за сучасними світовими стандартами. У палаті інтенсивної терапії є інструкції з надання невідкладної медичної допомоги зі Стенфордського Університету,  перекладені українською мовою.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено