Івано-Франківськ

Українські війська перерізали дорогу Олешки-Нова Каховка – ISW

Аналітики ISW повідомили про нові успіхи ЗСУ у Херсонській області.

4488bd26c27c7036 1 scaled

Росії стане важче перекидати боєздатні підкріплення для реагування на українські операції, що тривають, на лівому березі Дніпра у Херсонській області.

Це пов’язано з дефіцитом боєздатних підрозділів та необхідністю одночасно проводити оборонні операції у Запорізькій області.

Про це у новому огляді повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

За даними російських блогерів, українські сили 9 листопада встановили контроль над новими позиціями у Кринках, що за 30 км на північний схід від Херсона та за 2 км від річки Дніпро. ЗСУ також провели штурми російських позицій на південь та південний захід від населеного пункту.

Окрім того, ЗСУ атакували Піщанівку та Підстепове і намагаються зайняти позиції між Підстеповим та Козачими Лагерами.

Російське командування, ймовірно, зіткнеться зі значними труднощами під час перекидання частин з інших ділянок фронту. Передислокація значних частин 7-ї дивізії ВДВ чи інших з’єднань та частин ВДВ із Запорізької області, ймовірно, призведе до зриву російських оборонних операцій.

На думку експертів, будь-яка потенційна передислокація російських сил на Херсонський напрямок, швидше за все, погіршить здатність росії підтримувати інші операції на фронті.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено