Івано-Франківськ

Рекрутинг до ЗСУ: у Міноборони розповіли про перші результати

У Міноборони кажуть, що інтерес до вакансій суттєво зріс.

prapor ukrayini 128 ogshb  gettyimages 1237543876 276a7d4ed5679448dbfdb625d668b42a 1300x820 scaled

Міністерство оборони України отримало перші результати співпраці з приватними компаніями щодо залучення людей до Збройних сил.

Зокрема, з моменту підписання угоди між Міноборони та компанією Lobby X 10 листопада, на майданчику розмістили вже більше 320 військових вакансій від різних підрозділів. Кількість людей, які відгукнулися на ці вакансії, сягнула 6,5 тисячі.

“Після підписання договору з Міністерством оборони кількість відгуків на військові вакансії на Lobby X зросла втричі”, – кажуть у Міністерстві.

У Міноборони нагадали, Lobby X дозволяє військовим командирам розміщувати конкретні вакансії до власних підрозділів та відбирати собі кандидатів, а громадянам – вибрати бажану посаду і підрозділ у війську для несення служби.

«Таким чином можливо більше контролювати своє майбутнє в армії і потрапити на посаду відповідно до власного фаху й досвіду в підпорядкування підрозділу, до котрого є довіра і прихильність», – наголосила заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова.

Наразі, окрім Lobby X, це також можна зробити на Work.ua.

Детально про подальші кроки людини, яка відгукнулась на відповідну вакансію, можна дізнатися у консультантів відповідних платформ та у представників військових підрозділів, які займаються підбором персоналу.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено