Івано-Франківськ

“Розумний помічник” Copilot від Microsoft: як працює та підключається

Технології, засновані на штучному інтелекті, все більше стають затребуваними як у роботі, так і в повсякденному побуті.

4 6

Хоча “десятка” не мала отримати нових оновлень, компанія Microsoft створила пакет під номером KB5032278. Його головними завданнями стане впровадження нововведень та виправлення помилок. І, одним із ключових доповнень став нейромережевий помічник Copilot, який працює аналогічно відомому ChatGPT-4.

Як стверджують фахівці, цей асистент вмітиме більше стандартного чат-бота і працюватиме безкоштовно на пристроях Віндовс 10. Однак, “апгрейд” поки що доступний не всім – він буде поширений поетапно, до кінця 2023 року. Тим часом щоб провести час з користю, можна скористатися VIP Casino, де є безкоштовні ігрові автомати на будь-який смак.

За інформацією Microsoft, ШІ-помічник був вперше запроваджений у нову Віндовс 11, випущену два роки тому. Однак, не всі користувачі перейшли на нову операційну систему (26% загального ринку). З цієї причини керівництво вирішило порадувати клієнтів корисним оновленням звичної “десятки”.

3 8

Декілька слів про переваги Copilot

Технології, засновані на штучному інтелекті, все більше стають затребуваними як у роботі, так і в повсякденному побуті. Тому “розумний помічник” для Windows 10 привернув чимало уваги. Серед головних особливостей чат-бота можна відзначити:

  • Управління налаштуваннями персоналізації за допомогою спеціальних команд;
  • Можливість отримати допомогу в обробці будь-яких документів і, навіть, добірці музичної бібліотеки на основі переваг;
  • Високу потужність, завдяки якій можна просити “помічника” проводити розсилку будь-яких медіафайлів у Microsoft Teams;
  • Присутність Bing Chat допоможе спілкуватися на різні теми та ставити боту складні питання (наприклад, можна запитати “помічника” про погоду в Амстердамі та найкращі періоди відпочинку там).

Копілот відкривається як класична бічна панель Віндовс, з якою можна керувати будь-якими налаштуваннями системи. Для цього, лише доведеться скласти адекватний запит у чат. Разом з тим, бот зможе видати точний час в іншому місті, прогнозувати погоду і навіть написати твір.

Як запустити “розумного помічника”

Хоча Майкрософт оголосила про впровадження Copilot у Віндовс 10, повного розгортання оновлення доведеться дочекатися. Тому, щоб не витрачати час марно, бота можна додати вручну. І насамперед треба пройти реєстрацію у програмі попередньої оцінки Віндовса. Далі змінюється системний реєстр і вносяться налаштування операційної системи за допомогою сторонньої програми. Однак, враховуючи ризики, важливо скопіювати важливі файли на зовнішній накопичувач.

Для запуску Копілот треба завантажити та встановити будь-яку збірку Віндовс 10, а також оновити Microsoft Edge. Потім звантажується ViVeTool і розпаковується в зручному місці. Потім, потрібно запустити режим адміну та рядок з командами (папка ViVeTool відкривається за допомогою команди CD). Після введення vivetool /enable /id:46686174,47530616,44755019 натискаємо на Ентер і перезапускаємо комп’ютер.

Для запуску редактора реєстру Віндовс потрібно утримати кнопки Win + R, а потім ввести regedit. Далі потрібно в папці комп’ютера знайти файл Копілота і двічі натиснути на IsUse Eligible. Тут важливо змінити цифру з нуля на одиницю, успішно увійшовши до Віндовса під своїм обліковим записом Майкрософт. Після другого перезавантаження, потрібно відкрити панель завдань і перевірити як відображається значок “розумного помічника”.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено