Івано-Франківськ

Український бігун організував до Дня Соборності України забіг в Франкфурті

Відстань була символічною - 3.2 км.

Микола Таран, бігун-ультрамарафонець, тричі рекордсмен України з ультрамарафонського бігу зміг організувати забіг з українськими прапорами в Франкфурті (Німеччина).

Забіг відбувся 15 січня. Його мета була в об’єднані українців та гостей міста на підтримку України за кордоном. Але в основному цей забіг був приурочений до Дня Соборності України.

IMG 2725 scaled

Головна умова забігу – прийти із прапором України. Участь була безкоштовною. Відстань склала символічні 3.2 км.

Завдяки консулу України в Франкфурті, багато хто дізнався про забіг і зміг прийти.

«Мене дуже вразили українці насправді які живуть там. Попри холод, на вітер, на те що в кожного були свої справи, дехто навіть доїжджав приблизно 2,5 год щоб взяти участь. Моя вдячність безмежна, я це дуже ціную. Людей було небагато і не всі бігали, але тут відчувається підтримка. Хочу сказати що українці готові допомагати і підтримувати і цей забіг показав що це є так!», – розповів бігун.

Окрім того, Микола Таран нагадав, що 2 січня йому вдалося організувати ще один пробіг з українськими прапорами в Берліні. Учасники збиралися біля будівлі Рейхстагу, і звідти бігли в парк. Дистанція склала 3,2 км.

«Також, до підтримки долучаються благодійні організації і фонди, які роблять рекламку забігів через які дізнаються наші українці і приходять підтримати. І як я кажу, головне не біг, а головне підтримка!», – додав бігун з Прикарпаття.

Нагадаємо, ультрамарафонець з Прикарпаття став амбасадором президентської платформи United24.

До слова, Микола Таран був героєм проєкту ПІК “Люди Прикарпаття: історії, що надихають”.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено