Івано-Франківськ

У Коломийській громаді планують створити мобільну аптеку для жителів сіл

Місцева влада цікавиться думкою жителів сіл громади щодо такого рішення.

У Коломийській громаді планують створити мобільну аптеку для жителів сіл

У Коломийській громаді планують створити мобільний аптечний пункт на базі комунальної аптеки №31. Суть в тому, що спеціалізований автомобіль за затвердженим графіком буде відвідувати села громади, де охочі зможуть отримати медикаменти по рецепту за програмою “Доступні ліки” та придбати інші необхідні товари, пише ПІК.

“Мобільна аптека для сіл – про це вчора розмовляли на зустрічі з Національною службою здоров’я України. Її представники кажуть, що мешканці сіл не сповна користуються можливістю отримати медикаменти за програмою “Доступні ліки”. Передусім через те, що там немає аптечних пунктів”, – написав у Фейсбук мер міста Богдан Станіславський.

Очільник Коломиї додав, що міська рада веде перемовини із партнерами щодо можливості реалізації такого проєкту – мобільного аптечного пункту. 

“Але перш за все цікавить погляд жителів сіл нашої громади: чи потрібен їм такий мобільний аптечний пункт. Якщо ви підтримуєте запуск мобільного аптечного пункту, то повідомляйте про це старост”, – зазначив Станіславський.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено