Івано-Франківськ

Залужний нагородив “Хрестом хоробрих” військового з Франківщини (ФОТО)

Військового нагородили за сумлінне виконання поставлених завдань, проявлені мужність, героїзм, патріотизм та хоробрість під час захисту України від ворога.

Hrest horobryh Semchenko scaled

Почесною відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного “Хрест хоробрих” нагородили захисника з Ямниці Романа Семченка.

Про це пише ПІК з посиланням на Ямницьку громаду.

Військовослужбовець з 18 років проходив строкову службу в армії, а коли розпочалося повномасштабне вторгнення, підписав контракт і в лютому 2023 року пішов на передову.

Роман пройшов складний відбір в одну зі штурмових бригад, до якої прагнув потрапити. Брав участь у визволенні країни від агресора на передових лініях оборони на Бахмутському напрямку Донецької області.

“Моя гордість, моя радість, мій біль і моя тривога… Молюся і щиро вірю, що дочекаюся сина вдома живим і здоровим”,  – каже матір воїна Леся Семченко.

Довідково:

Нагрудним знаком “Хрест хоробрих” нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України за героїчний вчинок, пов’язаний з ризиком для життя (здоров’я) під час участі у бойових діях об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операціях з підтримання миру та безпеки, ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф, інших надзвичайних ситуацій.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено