Івано-Франківськ

20 років без ремонту: на Калущині дороги в двох селах у жахливому стані

Міська влада намагається вирішити проблему з дорогами у селах Калуської громади.

20 років без ремонту: на Калущині дороги в двох селах у жахливому стані

На Калущині, у двох селах Тужилів і Студінка  дороги у надзвичайно критичному стані. За крайніх 20 років тут не робилося жодних капітальних ремонтів, лише частково здійснювалося підсипання щебнем. Про це повідомив мер Калуша Андрій Найда, пише ПІК.

“Сьогодні спільно зі старостами Студінського й Тужилівського округів – Марією Стасюк та Василем Лазарем мали зустріч у Івано-Франківську із в.о. директора ДП «Дороги Прикарпаття» Лесею Вітовською, щоб обговорити фінансування ремонту цих доріг. Треба розуміти, що у держаного підприємства, на жаль, немає коштів на здійснення капітальних ремонтів”, – написав він.

За його словами, видатки спрямовуються лише на поточне утримання доріг, передовсім на найбільш небезпечні ділянки. Проблема фінансування зараз колосальна, до того ж у всіх.

“Але є надія, що для ДП «Дороги Прикарпаття» надійдуть кошти з обласного бюджету або резервного фонду. Сподіваємося, що цього разу першочерговими стануть ремонтні роботи в Тужилові й Студінці. При цьому ми готові до часткового співфінансування”, – додав очільник Калуша.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено