Івано-Франківськ

Техніка використання коліматорного прицілу

Безпека - це найголовніше, завжди потрібно дотримуватися правил техніки безпеки при поводженні зі зброєю.

111 3 scaled

Оптичне обладнання представлено в широкому асортименті. До нього відносять оптичні, лазерні та коліматорні приціли, біноклі, далекоміри, підзорні труби, монокуляри, механічні прицільні засоби, тепловізори тощо.

Оптичний коліматорний приціл купити можна за доступною ціною та з гарантією якості від офіційного виробника. Крім них, за посиланням https://hunter.rv.ua/shop/nozhi-ta-instrumenti/skladni-nozhi/ можна замовити складні ножі, представлені великим вибором моделей.

Пояснення основних принципів роботи коліматорних прицілів та їхні переваги

Коліматорний приціл – це оптичний прилад, який проектує зображення прицільної марки на поле зору стрільця.

Існує два основних типи:

  • відкриті. Мають одну лінзу та джерело світла, проєктують зображення прицільної марки на відбивну пластину. Вони недорогі та прості, але не такі точні, як закриті;
  • закриті. Мають дві лінзи та джерело світла, проектують зображення прицільної марки на окуляр. Точніші та надійніші, ніж відкриті, але й дорожчі.

Принцип роботи – джерело світла (світлодіод або лазер) проектує пучок світла на лінзу. Вона фокусує пучок світла в точку та відбивається від відбивної пластини (у відкритих прицілах) або проєктується на окуляр (у закритих прицілах).

Стрілець бачить точку в полі зору, поєднує її з ціллю та здійснює постріл.

Переваги коліматорних прицілів:

  • швидке прицілювання;
  • широке поле зору;
  • проста техніка використання;
  • компактність;
  • зручності налаштування.

Коліматорні приціли – це чудовий вибір для стрільців, які хочуть швидко та точно прицілюватися в ближньому й середньому бою. Вони прості у використанні та не потребують спеціальних навичок.

Інструкції з налаштування та використання прицілу на полі бою або на стрільбищі

Налаштування коліматорних прицілів для використання на полі бою включає такі етапи:

  1. Вибір прицільної марки. Для стрільби на ближніх дистанціях підійде проста точка, а на дальніх дистанціях може бути корисною складніша марка з балістикою.
  2. Пристрілка прицілу. Фіксують зброю на упорі, наводять на мішень та регулюють гвинти, поки точка прицілювання не збіжиться з центром мішені.
  3. Вибір яскравості та висоти установки.
  4. Додаткові аксесуари.

Поради з підтримки та обслуговування прицілу для забезпечення оптимальної ефективності

Коліматорні приціли прості у використанні та не вимагають спеціальних навичок, але за ними необхідно правильно доглядати.

Чистять за допомогою груші, олівця для чищення, тканинної серветки, а сушать далеко від джерел тепла. Зберігають у сухому прохолодному місці, де немає потрапляння прямих сонячних променів.

У разі виявлення пошкоджень необхідно звернутися до фахівця. Перед застосуванням обов’язково ознайомитися з інструкцією. 

Безпека – це найголовніше, завжди потрібно дотримуватися правил техніки безпеки при поводженні зі зброєю.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено