Івано-Франківськ

Масований удар по Україні на Великдень неможна виключати – Повітряні Сили

РФ останнім часом зменшила напади "шахедами", але збільшила використання ракет, зокрема Х59.

Масований удар по Україні на Великдень неможна виключати - Повітряні Сили

Не можна виключати масованих ракетних обстрілів росією на Великдень, втім  українська оборона готова до відбиття повітряного нападу противника. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, пише ПІК.

“Як ми бачили вже неодноразово, будь-які повідомлення про так звані мирні домовленості тимчасового перемир’я – вони не діють з російської сторони. Тому ми не можемо виключати те, що підлий, підступний ворог може нашкодити, зіпсувати людям свято просто у Великодню ніч, завдавши своїх ракетних  ударів”, – сказав він.

В той же час Євлаш підкреслив, що людям слід бути уважними і слідкувати за повітряними тривогами у будь-який час, не важливо чи це Великдень чи це звичайний середньостатистичний день. 

Речник командування Повітряних сил ЗСУ додав, що зараз росіяни збільшили використання ракет Х-59:

“Зараз ворог активно застосовує саме цей тип ракет. Його є декілька модифікацій, з різними головками наведення. Росіяни останнім часом значно збільшили інтенсивність застосування Х59. Є ще дещо покращений вид ракети – Х69, вони досить  схожі по своїм параметрам, однак  Х69 має дещо більшу ударну спроможність і дещо далі може залітати по території нашої країни”.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено