Івано-Франківськ

Не приготувала їсти: на Долинщині оштрафували чоловіка, який ображав дружину

Пенсіонера обвинувачували у вчиненні домашнього насильства над дружиною.

Не приготувала їсти: на Долинщині оштруфували чоловіка, який ображав дружину

На Долинщині до поліцейських звернулася місцева жителька й повідомила, що 10 березня 2024 року, близько 17 год її чоловік повернувся додому в нетверезому стані, коли вона готувала вечерю, пише ПІК.

Він обзивав її нецензурними словами, вдарив неодноразово рукою в область голови, грудей, живота (сонячного сплетіння), кидав дерев’яними полінами в неї, шарпав за одяг, погрожував фізичною розправою, порозкидав на вулицю вечерю, яку вона готувала. Такі конфлікти за словами жінки, відбуваються систематично, коли  чоловік вживає алкоголь.

Чоловік в судове засідання не з’явився, сказав, що розкаюється й просить його суворо не карати. Також він надав пояснювальну записку суду.

“За його словами, близько 13 год 10 березня 2024 року, він прийшов з церкви і запитав у дружини чи є щось поїсти, а вона у відповідь сказала, що немає. Тому гримнувши дверима, пішов в магазин для того, щоб випити алкоголь для зняття стресу, а коли повернувся додому до літньої кухні, то дружини вдома не було”, – йдеться у повідомленні Болехівського міського суду. 

Зважаючи на всі матеріали справи, суд поставновив визнати винним чоловіка у своєному порушенні та призначити 255 гривень штрафу та 605 гривень судового збору.

Штраф має бути сплачений не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня отримання постанови про накладення штрафу.

“У разі несплати штрафу у встановлений строк, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом”, – йдеться у вироку суду. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено