Івано-Франківськ

Не мав дозволу на полювання: на Франківщині судитимуть браконьєра, який застрелив оленя

Своїм вчинком він завдав шкоди довкіллю на суму майже півмільйона гривень.

Не мав дозволу на полювання: на Франківщині судитимуть браконьєра, який застрелив оленя

На Франківщині оголосили підозру браконьєру, який у січні цього року застрелив оленя на території зоологічного заказника. Рештки дикої тварини виявив директор спеціалізованого лісомисливського науково-дослідного природно-заповідного господарства «Чорний ліс», пише ПІК.

“Правоохоронці встановили, що оленя європейського застрелив 35-річний мешканець села Завій Калуського району. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання поліцейські виявили у нього заморожене м’ясо дикої тварини, рюкзак із плямами крові, зареєстровану мисливську рушницю «МР-43» та набої. Речові докази вилучили”, – йдеться у повідомленні обласної поліції.

Зловмисник не мав відповідного дозволу на полювання. Чоловіку загрожує накладення штрафу, громадські роботи, або обмеженням волі на строк до трьох років. 

Довідково: Чорний Ліс — загальнозоологічний заказник місцевого значення в Україні. Розташований у межах Тисменицького, Калуського та Богородчанського районів Івано-Франківської області, на захід від міста Івано-Франківськ.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено