Івано-Франківськ

Глава Британського МЗС говорив по телефону з “фальшивим” Порошенком

У британському МЗС наголосили, що вирішили розповісти про інцидент публічно через побоювання, що цією ситуацією почнуть маніпулювати.

Глава Британського МЗС говорив по телефону з "фальшивим" Порошенком

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон став жертвою фальшивого відеодзвінка з шахраєм, який видавав себе за п’ятого Президента України Петра Порошенка.

Про інцидент повідомив речник британського міністерства. За його словами, Кемерон також обмінявся кількома текстовими повідомленнями з “Порошенком”, пише ПІК.

“Хоча відеодзвінок явно був з паном Порошенком, після розмови міністр закордонних справ щось запідозрив”, – додав речник.

Він зауважив, що шахрай  почав питати про контактні дані, після чого Кемерон припинив спілкування. Речник також розповів, що інцидент трапився днями. Водночас хто стоїть за фальсифікацією та як шахраям вдалось зв’язатись безпосередньо з міністром речник не відповів.

“Шкодуючи про свою помилку міністр закордонних справ вважає важливим звернути увагу на таку поведінку та активізувати зусилля з протидії використання дезінформації” – наголосив речник.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено