Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області попереджає прикарпатців про курятину.
“Надійшло інформаційне повідомлення Державного агентства харчових продуктів Сінгапуру щодо виявлення небезпечних для здоров’я хімічних (нікарбазин) та мікробіологічних (сальмонела) речовин у харчових продуктах, що експортувалися з України з потужностей філія «Переробний комплекс» ТзОВ «Вінницька птахофабрика» та ТзОВ «Птахокомплекс Дніпровський»”, – йдеться у повідомленні.
З огляду на зазначене, Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення з виробництва та /або обігу.
А також у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Довідково:
Нікарбазин – препарат для профілактики захворювань у курчат та курей.
Сальмонела – рід бактерій, родини ентеробактерій, що спричинюють черевний тиф, паратифи і сальмонельози.
Читайте також: