Івано-Франківськ

Росія концентрує сили для ударів по інфраструктурі, – Зеленський

"Ми готуємося відповідати".

Зеленський збирав засідання Ставки: до чого готові війська

У вечірньому зверненні шостого листопада Володимир Зеленський зазначив, що ворог збирає сили для нових ударів по нашій країні. Зокрема по енергетичній інфраструктурі.

“Цієї доби окупанти знову застосовували іранські ударні дрони. Є збиті. Але, на жаль, є і влучення. Ми також розуміємо, що держава-терорист концентрує сили і засоби для можливого повторення масованих ударів по нашій інфраструктурі. Перш за все, енергетичній. Для цього росії знадобилися іранські ракети. Ми готуємося відповідати”, – повідомив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський.

Він підкреслив, що чого б там не хотіли терористи, чого б вони не домагалися, українці мають пройти цю зиму і бути навесні ще сильнішими, ніж зараз.

«Було кілька народ з урядовцями, представниками енергетичних компаній, представниками обласних адміністрацій, щодо вірогідних варіантів ситуації в енергетиці. Детально розглядаємо кожен сценарій і готуємо відповідні дії», – зазначив Президент.

При цьому Зеленський зауважив, що дедалі частіше є повідомлення, що в Чорне море на бойове чергування не вийшов жоден носій «Калібрів». Це дуже вагомий результат, який забезпечили наші захисники.

“Що менше російського Чорноморського флоту, то безпечніше в Чорному морі. І обов’язково буде такий день, коли ми зможемо прозвітувати, що забезпечили Україні повний захист від російської загрози як на морі, так і в небі. Я впевнений в цьому”, – зазначив Зеленський.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено