Івано-Франківськ

Дівчинка з Надвірнянщини перемогла у номінації “Вокаліст року” (ФОТО)

Наталія Мандзюк не тільки "Вокаліст року", але й лауреат і переможниця багатьох міжнародних і всеукраїнських конкурсів і фестивалів.

Дівчина стала “Вокалістом року” за версією команди журналу “UKRAINIAN PEOPLE” за участь у 4-ій щорічній ЕНЦИКЛОПЕДІЇ ДИТЯЧИХ ТАЛАНТІВ “НАЙВИДАТНІШІ ДІТИ УКРАЇНИ”. Про це повідомляє Надвірнянська РДА, пише ПІК.

“Я з Молодкова Надвірнянського району і пишаюся своїм рідним краєм. Музика для мене – життя, нею я дихаю. А українська пісня – як вода, хвилі наших гірських річок. І щоразу, коли виходжу на сцену, хочу, аби слухачі і глядачі відчули те, що відчуваю я. Бо почуття всередині нас говорять багато. Мрію, щоб кожна людина була небайдужою до іншої”, – каже Наталія Мандзюк.

 У 2019 році, в місті Яремче на авторську композицію Наталі “Край” відзняли кліп. В планах талановитої краянки стати знаною співачкою. Але для цього треба багато працювати, впевнена Наталя. В червні цьогоріч вона здобула перше місце у проекті “Школа має талант-2020” і отримала грант на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила.

Надвірнянщина, вокаліст року

Дівчинка з Надвірнянщини вокаліст року

Наталія Мандзюк - вокаліст року

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено