Івано-Франківськ

Ранок в Україні почався із ракетних ударів: у Києві та інших містах потужні вибухи

Повітряну тривогу у ніч на 21 вересня оголосили у всіх областях України.

Сили та засоби ППО знищили усі ракети та "шахеди", якими росіяни атакували Україну вночі

КИЇВ ТА ОБЛАСТЬ

У столиці було чутно щонайменше чотири вибухи. У Київській міській військовій адміністрації повідомили про роботу в місті протиповітряної оборони.

“Вибух у Дарницькому районі. Всі служби слідують на місце. Також виклик у Голосіївській район. У Дарницькому районі є руйнування нежитлових будівель. Наразі інформації про постраждалих немає”, – заявив у четвер вранці міський головаВіталій Кличко.

photo 2023 09 21 06 49 39 scaled

У Святошинському районі Києва частково зникла електрика. Рятувальники гасять пожежу в Дарницькому районі. Є звернення до медиків.

ХАРКІВ

У Харкові чули до 10 вибухів.

“Окупанти завдали шести ударів по місту Харків, зокрема у Слобідському районі. Є пошкодження цивільної інфраструктури, інформація щодо постраждалих перевіряється. Екстрені служби працюють на місцях влучань”, – повідомив зранку голова обласної військової адміністраціїОлег Синєгубов.

Підтвердив влучання й міський голова Харкова Ігор Терехов:

photo 2023 09 21 06 19 09

ЧЕРКАЩИНА

Гучно також було на Черкащині. Зафіксовано влучання в об’єкт цивільної інфраструктури. Інші наслідки наразі уточнюють.

Як повідомив міський голова Анатолій Бондаренко, внаслідок збиття російської ракети у Черкасах є влучання в обʼєкт цивільної інфраструктури в центрі.

“На місці працюють всі служби”, – зазначив мер.

В ОВА підтвердили, що зранку ворог завдав ракетного удару по обласному центру. Унаслідок роботи ППО є падіння уламків у центральній частині міста. Зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури.

Наразі п’ятеро потерпілих. Під завалами щонайменше одна людина. Триває рятувальна операція”, – розповіла влада.

ЛЬВІВЩИНА 

06:35 очільник Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що у Дрогобицькому районі пролунали вибухи. Він додав, що інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

“Усі профільні служби виїхали на місце подій у Дрогобицькому районі. Більше інформації згодом“, – наголосив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

РІВНЕ

Вибухи пролунали також у Рівному. Повідомлення про це надійшло о 06:27. Про це розповіли місцеві ЗМІ. Вже о 06:27 вони зазначили, що у частині міста відсутнє світло.

Під час повітряної тривоги вибухи також пролунали й в інших областях. Зокрема, на Хмельниччині та у самому Хмельницькому, а також в Івано-Франківську.

НОВИНА ДОПОВНЮЄТЬСЯ…

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено