Івано-Франківськ

На фронті протягом доби відбулось 82 бойових зіткнення, – Генштаб

Триває шістсот п’ятдесят дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

410190926 704126928567055 6319656652206337688 n scaled

На фронті протягом доби відбулось 82 бойових зіткнення. Авіація Сил оборони завдала ударів по 2 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, пише ПІК.

“Ворог завдав 4 ракетних та 32 авіаційних удари, здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах”,йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 14 грудня.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Основне зі зведення:

  • На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 13 атак ворога в районі Синьківки Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаку ворога східніше Тернів Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 7 атак противника біля Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ. Так, українські захисники відбили 19 атак противника східніше Новобахмутівки, Авдіївки та ще 17 – південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районі Новомихайлівки Донецької області. Тут противник, за підтримки авіації, здійснив 11 безуспішних атак позицій наших захисників.
  • На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.
  • На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 9 атак противника північніше Приютного, західніше та північно-західніше Вербового Запорізької області.
  • Українські воїни надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено