Івано-Франківськ

Російські спецслужби готують нову ІПСО проти України за 15 мільйонів доларів: що відомо

Головному управлінні розвідки повідомили, що росія готує чергову інформаційно-психологічну операцію, спрямованої на дискредитацію військового керівництва України. “На реалізацію нової масштабної
i75 ArticleImage 227778 scaled

Фото ілюстративне

Головному управлінні розвідки повідомили, що росія готує чергову інформаційно-психологічну операцію, спрямованої на дискредитацію військового керівництва України.

“На реалізацію нової масштабної кампанії проти України росіяни виділили 15 мільйонів доларів. Агентура російських чекістів уже отримала вказівки організувати оплачуване виготовлення та поширення у медіапросторі України і західних держав відповідних  матеріалів”, – йдеться у повідомленні ГУР.

Йдеться про низку статей та «фільмів», у яких, зокрема, планують розкрити дані співробітників ГУР МО України, задіяних у координації бойової роботи спеціальних підрозділів Сил безпеки і оборони України.

Метою чергової інформаційної атаки росії є:

  • дискредитація українських бойових спецпідрозділів, їхніх офіцерів та співробітників;
  • блокування роботи відомств, які розробляють і виконують бойові та спеціальні завдання проти москви;
  • створення в Україні ще одного фактору суспільної напруги.

Нагадаємо, росіяни вигадали фейк про відключення світла в Україні.

Довідково:

  •  ІПСО – інформаційно-психологічна операція. До її елементів відносяться дезінформація, пропаганда, перебільшення певної інформації або применшення іншої, тощо.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено