Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: ворог продовжує штурмувати українських воїнів

Триває вісімсот дев’яносто восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

454567592 845561984423548 8910512230333198601 n

Станом на 16:00 дев’ятого серпня кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 59. У Генштабі ЗСУ зазначають, що російські загарбники продовжують штурмувати позиції українських захисників, пише ПІК.

Ситуація на напрямках:

  • За уточненою інформацією, на Харківському напрямку противник здійснив атаку біля Вовчанська, де досі триває один бій.
  • На Куп’янському напрямку продовжується одне боєзіткнення поблизу Табаївки.
  • На Лиманському напрямку ворог сім разів штурмував позиції наших захисників неподалік Макіївки, Невського та Серебрянського лісу. Шість боїв завершено, один – триває.
  • На Сіверському напрямку впродовж дня відбулося дев’ять боєзіткнень. Загарбницька армія наступала у бік Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки. Сили оборони зупинили вісім атак, наразі відбивають атаку росіян біля Верхньокам’янського.
  • На Краматорському напрямку противник здійснив п’ять штурмових дій неподалік Часового Яру та Ступочок. Чотири боєзіткнення завершено, ще одне – продовжується.
  • На Торецькому напрямку окупанти збільшили кількість атак до 12 – наступали біля Білої Гори, Диліївки, Нью-Йорка та Торецька. Десять атак відбито, ще дві – тривають. Крім цього, загарбники завдали вісім авіаударів, скинувши 16 КАБів, по Костянтинівці та Торецьку.
  • На Покровському напрямку росіяни здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Желанне, Зелене Поле та Яснобродівка. Українські захисники стримують натиск військ рф та відбили 12 атак, сім боєзіткнень – досі продовжуються. Втрати противника на цьому напрямку уточнюються. Також ворог завдав п’ять авіаударів по Гродівці та Олександрополю.
  • На Курахівському напрямку загарбники три рази атакували поблизу Парасковіївки та Костянтинівки. Наразі триває один бій. Ситуація під контролем наших військ.
  • На Времівському напрямку противник, залучивши авіацію, вдарив чотирма КАБами у райони населених пунктів Вугледар та Водяне. Також штурмував наші позиції біля Водяного. Ворожа атака досі продовжується.
  • На Оріхівському напрямку росіяни зазнали поразки, атакуючи оборонні рубежі українців неподалік Малої Токмачки. На інших напрямках фронту – без особливих змін.

Нагадаємо також про те, яка зараз ситуація в Курській області.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено