Івано-Франківськ

“Годують гидотою, а у палаті грибок”: бойовий медик про жахливі умови в лікарні на Одещині

Військовий поскаржився на психіатричну лікарню №2 в Одесі.

"Годують гидотою, а у палаті грибок": бойовий медик про жахливі умови в лікарні на Одещині

Бойовий медик Петро Конопля, який наразі перебуває на лікуванні в Одеській обласній психіатричній лікарні №2, оголосив голодування через неналежні умови в медзакладі. Про це пише ПІК з посиланням на УП.

За його словами, у лікарні пацієнти не мають нормального харчування, зокрема овочів та фруктів, їжа переварена, а тих, хто перебуває на лікуванні, годують “гидотою з найдешевших продуктів”. Петро каже, харчування обіцяли покращити, але нічого не відбувається.

“Ми знаходимося у дуже хр*нових умовах. Я хочу на цю ситуацію якось вплинути, бо тут лікуються військові, яким потрібне збалансоване харчування. Я не вважаю, що воїни, які захищають нашу державу, мають терпіти таке ставлення до себе, мені це не подобається. Тому я оголошую голодування доки це не припиниться і нам не покращать умови”,  розповів Петро у своєму відеозверненні.

У ролику чоловік також показав палату, у якій він перебуває.

“В принципі чистенько. Єдине, що тут є грибок, пліснява біля подушок, де людина лежить. Стіни облізлі. Це не лікування, а катування з нашого добровільного мовчання! Рятуйте! “, зазначив Петро Конопля.

Згодом на цю ситуацію відреагували у Міністерстві охорони здоров’я України. У відомстві повідомили, що у ній розбирається комісія департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації. Вона вивчає умови перебування пацієнтів, а також причини, чому їх розмістили у приміщеннях з неналежними умовами.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено