Івано-Франківськ

Як вибрати безпечні та веселі прикраси для свята

Дамо декілька порад, як обрати ці святкові прикраси, аби урочиста подія пройшла цікаво та безпечно.

Створити святковий настрій допомагають різноманітні прикраси. Це можуть бути паперові та світлодіодні гірлянди, небесні ліхтарики та повітряні кульки. Проте є декілька різновидів святкової атрибутики, що не лише створюють атмосферу радості та веселощів, а ще й дарують незабутні враження усім гостям свята. Мова йде про бенгальські вогні, свічки-фонтани, хлопавки та пневмохлопавки.

AD_4nXdgKvoa3n6SAXQq5JWXWPX33hrf_agDQKyzxjfJ-f0NOOfXPNIiHBA6jxju2g6dN3PwIPuns7VRGKVPq90lhwX7ridb8QcwShkFV7L8Q977XAEf1johjFRBeWNohfQ7um4i2B6WYHxg1iRYh-Qh2l2-Jys0?key=pA4xQHPf4ExsjQRah2jUOA

Дамо декілька порад, як обрати ці святкові прикраси, аби урочиста подія пройшла цікаво та безпечно.

Бенгальські вогні та свічки фонтани

Додати «вогнику» вашому святу допоможуть бенгальські вогні та свічки-фонтани. Ці атрибути мають невелику кількість піротехнічної суміші, тому використовувати їх потрібно подалі від легкозаймистих матеріалів з дотриманням техніки безпеки. Купувати ці вироби потрібно лише в перевірених магазинах святкової атрибутики, що пропонують лише якісну продукцію та дотримуються правил зберігання подібних товарів. При порушенні цих правил вогники можуть відсиріти та не загорітися, і святковий настрій може постраждати.

Бенгальські вогники бувають різної довжини:

  • стандартні – від 14 до 16,5 см;
  • середні – 45 см;
  • великі – від 65 см;
  • іноді навіть можна знайти супер довгі вогні від 80 см до 1 метра, проте і коштувати такі вироби будуть значно більше звичайних.

Стандартні вогники можна запалювати у приміщенні. А от середні та великі бажано використовувати лише на вулиці, оскільки вони мають великий радіус розкидання іскор та під час горіння виділяють дим, що може спричинити алергію.

Тортові свічки-фонтани також бувають різними за розміром, часом горіння, співвідношенням вогню та іскор та навіть за кольором. Чим більше їх висота, тим довше гості будуть отримувати задоволення від яскравої подачі святкового торта. Проте, зазвичай на час їх горіння найбільше впливає якість піротехнічної суміші, а не розмір. Тому ми радимо питати у продавця країну-виробника і поради щодо якості товару, віддаючи перевагу польським, або лише брендовим китайським фонтанам.

Хлопавки та пневмохлопавки

Вже сама назва цього святкового атрибута говорить сама за себе. Хлопавки дарують неповторні емоції не лише завдяки розкиданому у повітрі кольоровому конфетті, а й завдяки гучному «бабаху», який вони видають. Всередині хлопавок також може бути що завгодно:

  • кольоровий серпантин;
  • дрібна фольга;
  • сердечки різного розміру та кольору;
  • тематичні конфетті під конкретне свято;
  • штучні пелюстки троянд;
  • бутафорські гроші;
  • дрібні сувеніри.

Якщо ви шукаєте бюджетний варіант, то купуйте класичні хлопавки з піротехнічною сумішшю всередині. Вони приводяться в дію при смиканні за петельку. Це хоч і дешевий, проте далеко не найбезпечніший варіант. Набагато безпечнішими є пневматичні хлопавки, в яких замість горючої суміші розміщується балон зі стиснутим повітрям. Приводяться вони в дію, провертанням однієї частини хлопавки відносно іншої. Найбезпечніший варіант – пружинні хлопавки.

Обираючи святкові атрибути, зважайте на тематику свята та в першу чергу піклуйтеся про безпеку гостей, а вже потім про створення святкового настрою.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено