Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: ворог найактивніший на Курахівському напрямку

Від початку доби тривають бої по всій лінії фронту.

459983428 870931758553237 2396463713358827507 n 1 scaled

З початку доби кількість бойових зіткнень між українськими та російськими військами сягнула 88, причому найбільш активні бойові дії зафіксовано на Курахівському напрямку, де противник провів чверть від усіх атак.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Ситуація на напрямках:

Найбільша кількість боєзіткнень на цей час на Курахівському напрямку. За підтримки авіації загарбники 22 рази намагалися просунутися поблизу Цукуриного, Желанного Першого, Гірника, Георгіївки та Костянтинівки.

З початку доби на Покровському напрямку окупанти здійснили 19 спроб потіснити ЗСУ з займаних позицій у районах Гродівки, Новоторецького, Орлівки, Миколаївки та Українська.

На Лиманському напрямку тривають щонайменше два боєзіткнення, хоча ворог вже здійснив вісім спроб прориву. Ситуація залишається під контролем ЗСУ.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили шість ворожих атак, зокрема біля Синьківки, Новоосинового та Лозової.

Активні бої також точаться на Сіверському, Краматорському, Торецькому та Покровському напрямках. Окупанти не припиняють атак, але українські війська рішуче дають відсіч, відбиваючи більшість спроб прориву.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено