Існує декілька способів отримати торт на свято чи для звичайного споживання. Можна зробити солодку випічку самостійно або купити в магазині. Але найкращий варіант — торт на замовлення в Києві, виготовлений професійними кондитерами. Далі розповімо про переваги цього рішення.
Якісний склад
В торти, що виготовляють на промислових підприємствах, часто додають продукти із сумнівним складом. Для зменшення вартості використовують;
- рослинні жири замість тваринних, зокрема шкідливу пальмову олію;
- синтетичні барвники, підсилювачі смаку та аромату;
- борошно та яйця другого сорту;
- сухе молоко.
Склад домашньої випічки та свіжість продуктів можна проконтролювати, але закупка всіх інгредієнтів вроздріб обійдеться дорожче.
В кондитерській торти виготовляють з найсвіжіших інгредієнтів, але через оптові закупки вони коштують дешевше. Коржі роблять з борошна та яєць вищого сорту, якісної олії, очищеної води та цукру першої категорії.
Для кремів використовують:
- натуральні вершки;
- вершкове масло найвищої жирності;
- правильно приготовані джеми, намелаку або ганаш.
Декор виконують зі свіжих фруктів або ягід, якісної посипки та інших прикрас. На сайті кондитерської кожен виріб має свою сторінку, де, окрім якісних фото, зазначено повний склад та калорійність. Також є список продуктів, що можуть викликати алергію. Тому кожен покупець може самостійно вирішити чи підходить йому той чи інший торт.
Різноманітність видів
Зазвичай асортимент магазинів обмежений десятком позицій — в кондитерській жодних обмежень немає. За запитом замовника майстри виготовлять будь-який можливий виріб. В асортименті є класичні та авторські торти, орієнтуючись на які, легко вигадати власний рецепт. За потреби можливе поєднання коржів з одного торту, начинки з другого, а декору — з третього.
Також кондитери виготовляють випічку будь-якого розміру: від компактного бенто-торта до багатоповерхового гіганта. Все залежить від бюджету та побажань замовника.
Оригінальний дизайн
Торти на замовлення створюють індивідуально, тобто можна вибрати будь-яку можливу форму та декор. В роботі майстри керуються трендами кондитерського мистецтва. Тому, якщо стоїть задача не лише посмакувати самому або пригостити інших людей, але й отримати естетичне задоволення, треба замовляти ексклюзивний торт. Його вигляд може гармонійно поєднуватися з палітрою інтер’єру або корпоративними кольорами. Всі ці нюанси потрібно врахувати та обговорити перед замовленням.
ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ
Читайте нас у тг