Івано-Франківськ

Військовозобов’язані, які не оновили військово-облікові дані, перебувають у розшуку поліції

Конкретну кількість людей, які на Прикарпатті оновили дані - не називають. Оскільки, це інформація з обмеженим доступом.

5 f13a2b03a0f8081e04858e5f85c5cc71 1200x675 scaled

Військовозобов’язані українці, які не оновили свої військово-облікові дані або не мають військово-облікових документів, є порушниками правил обліку та перебувають у розшуку поліції.

Про це заявив тимчасового виконувачий обов’язки заступника начальника Івано-Франківського обласного ТЦК і СП Андрій Мороз інтерв’ю “Західному кур’єру”.

“Ці громадяни перебувають у розшуку поліції. Наші співробітники кожного дня їх виявляють під час заходів з оповіщення і передають поліції”, – зазначив представник ТЦК.

Він додав, що ті хто немає військово-облікових документів теж є порушниками військового обліку. Є також категорія громадян, які мають право на відстрочку від служби, але з якихось причин не оновили дані.

“Ті, хто має військово-облікові документи невстановленого зразка також порушники. Таких людей є багато. Всі вони перебувають у розшуку і щоденно виявляються нашими працівниками. Ми передаємо їх представникам поліції, їх притягують до адмінвідповідальності”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено