Івано-Франківськ

Надійне обладнання для виробництва паливних брикетів: переваги співпраці з РМП БІОЕНЕРГІЯ

Співробітництво з «РМП БІОЕНЕРГІЯ» – це гарантія високої якості отриманого обладнання, його надійності в експлуатації та довговічності.

ph 2

Підвищення цін на електроенергію та природний газ змусило значну частину громадян повернутися до дідівських способів опалення будинків дровами. Альтернативою дровам є паливні брикети. Вони коштують дешевше, тепла дають більше й дуже зручні у використанні. У зв’язку з цим виріс й попит на обладнання для їхнього виробництва. Надійним постачальником такого обладнання є РМП БІОЕНЕРГІЯ.

«РМП БІОЕНЕРГІЯ» та види її діяльності

Компанія спеціалізується на постачання технологій та обладнання для:

  • ліній з перероблення відходів деревини, гранулювання їх у пелети та паливні брикети;
  • обладнання для підприємств деревообробки;
  • устаткування для пресування та перероблення відходів металообробної промисловості.

Спеціалісти компанії вивчать потреби клієнта, обсяги виробництва та спроєктують лінію з урахуванням його індивідуальних особливостей, підберуть необхідне устаткування, змонтують його на місці, проведуть тестування й пусконалагоджувальні роботи та забезпечать сервісне обслуговування на весь період дії гарантії та післягарантійний період.

Переваги співробітництва

РМП БІОЕНЕРГІЯ існує на ринку понад 15 років. Вона є офіційним дилером таких відомих у світі виробників обладнання для перероблення відходів деревообробної та металообробної промисловості, як ARP, Strojplast, RAF, частиною RMP GROUP. Разом зі своїм партнером латвійською фірмою ТОВ RMP з 2002 року втілили у життя понад 500 проєктів в Україні. Її діяльність відзначена низкою всеукраїнських та міжнародних нагород.

Перевагами співробітництва з компанією є наступне:

  1. Величезний досвід роботи у галузі виготовлення устаткування для перероблення відходів.
  2. Наявність власного інженерного бюро, спеціалісти якого виконують проєктні роботи з урахуванням індивідуальних вимог замовника із застосуванням 3D-моделювання.
  3. Наявність висококваліфікованих співробітників з великим досвідом роботи, які постійно підвищують свою кваліфікацію.
  4. Наявність служби сервісної підтримки клієнтів, яка працює цілодобово й спроможна будь-якої миті надати клієнту необхідну консультацію чи зв’язати зі спеціалістами відповідних служб.
  5. Багаторічне співробітництво «РМП БІОЕНЕРГІЯ» зі світовими виробниками відповідного обладнання, завдяки чому фірма має змогу підтримувати досить невеликі ціни та забезпечувати клієнтів оригінальними запчастинами.

Співробітництво з «РМП БІОЕНЕРГІЯ» – це гарантія високої якості отриманого обладнання, його надійності в експлуатації та довговічності.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено