Івано-Франківськ

Роберт Грін у подарунок: настільна книга для лідерів

Серед найпопулярніших і найактуальніших тем у сучасному суспільстві — людська психологія.

1 15 scaled

Пошук гідного подарунка для особливої ​​людини — завжди складне завдання. Вдаючись до порад досвідчених консультантів або психологів, ви, найімовірніше, ще більше ускладните собі життя, оскільки експерти порекомендують провести ретельну підготовку перед купівлею — вивчити інтереси та вподобання адресата. Оскільки така можливість є не завжди, стануть у пригоді універсальні рішення, до яких належать книги. Дорогі, ексклюзивні книги з розряду бестселерів — вдалий варіант подарунка для чоловіків і жінок, керівників та колег.

Що вибрати на подарунок

Серед найпопулярніших і найактуальніших тем у сучасному суспільстві — людська психологія. Тому, вибираючи подарунок на день народження будь-якій людині, яка вже досягла певних висот у політичній, громадській чи бізнесовій сфері або тільки мріє про це, ви не помилитеся, віддавши перевагу елегантним виданням Роберта Гріна.

Відомий американський автор, який здобув міжнародне визнання, у своїх знаменитих творах надає вкрай важливі знання для сучасних людей, особливо для тих, хто прагне бути лідером. Він розкриває секрети влади, розповідає про стратегії, які сприяють особистісному зростанню, допомагають досягати успіху в кар’єрі, бізнесі, політиці.

Знайти відповідне видання і купити в Україні книги Роберта Гріна в подарунок допоможе інтернет магазин FAMA.

2 13 scaled

Про що книги

Серед найпопулярніших творів культового американського письменника:

  • книга 48 законів влади, яка перекладена 24 мовами та розійшлася тиражем понад 1 мільйон екземплярів;
  • бестселер «Мистецтво спокуси. 24 закони переконання» про те, як впливати на людей і досягати своїх цілей;
  • хіт 33 стратегії війни про грамотне розв’язання конфліктних ситуацій;
  • книга Закони людської природи, яка вчить розпізнавати токсичних людей, уникати хитрощів маніпуляторів та вибудовувати гармонійні стосунки;
  • «Закони життя на кожен день», присвячена викликам, з якими ми стикаємося щоденно.

Усі ці твори легко й цікаво читати, оскільки вони написані живою, доступною мовою. Роберт Грін витратив понад чверть століття на вивчення людської природи, питань філософії, етики, менеджменту та має чим поділитися із читачами. Книги допомагають позбутися ілюзій і навчитися бути успішними в нашому досить жорсткому світі.

Роберт Грін книги якого читають і використовують у своїй діяльності успішні бізнесмени та відомі у всьому світі політики, допомагає розібратися в людській природі, налагодити корисні зв’язки, стати більш ефективними, впевненими й невразливими. Твори самі собою мають безумовну практичну користь, а ексклюзивне оформлення подарункових видань забезпечує високу естетичну цінність. Книги обрамлені в шкіряну обкладинку з ефектним тисненням, видання виробляють лімітованими серіями.

Купити книгу 48 законів влади та інші оригінальні подарунки можна також офлайн, у шоурумі в м. Київ.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено