Івано-Франківськ

У Калуші на Франківщині стартував міжнародний бізнес-форум (ФОТО)

Захід обʼєднав провідних експертів та спікерів з України та багатьох країн світу.

У Калуші на Франківщині стартував міжнародний бізнес-форум (ФОТО)

У Калуші, в п’ятницю 25 жовтня відбувся міжнародний бізнес-форум, де обговорили ключові виклики, що стоять перед Україною та шляхи формування стратегічних партнерств між бізнесом, владою та міжнародними організаціями. Про це повідомив у Фейсбук міський голова Андрій Найда, пише ПІК.

“Відрадно, що бізнес-форум проходить саме у Калуші, адже це засвідчує те, що наша громада врешті позбулася негативних стереотипних тверджень і стала відомою на всеукраїнському та міжнародному рівні як громада, що в найближчому майбутньому стане екоіндустріальною столицею на заході України!”, – написав він.

Першу сесію форуму присвятили обговоренню загальноекономічної ситуації та її впливу на громади, бізнес і міжнародну співпрацю. Розглядали питання адаптації місцевого бізнесу до нових умов, важливості підтримки з боку міжнародних партнерів та взаємодії з органами влади, що відкриває нові перспективи для зростання.

“Ми обговорювали глобальні економічні зміни, що суттєво впливають на розвиток місцевих громад та бізнесу, а також аналізували нові можливості та виклики у сфері міжнародної кооперації. Цей бізнес-форум є важливим кроком для Калуша, який допомагає зміцнити зв’язки між бізнесом, державою та міжнародними організаціями, а також створити міцний фундамент для майбутнього розвитку як місцевих громад, так і бізнесу в цілому”, – додав міський голова.

Загалом протягом дня триватимуть ще три сесії:

  • «Енергонезалежність. Шляхи модернізації в рамках міжнародної співпраці».
  • «Індустріальні парки – каталізатор економічного розвитку громад».
  • «Виклики війни: практичні кейси подолання».

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено