Івано-Франківськ

Кондиціонер для волосся: Правила домашнього догляду

В чому унікальність цього догляду?

AD_4nXcCndk2Sta2yAn0QHNhoDiD-pJRTuJkp-nNRmeGf-30RERUc5-jXthZy27yKklcUIrOY2yci3bkyILVP5_Y2wtMTmQkHckQP2Sm0RuEjZZ5FuvrUBS2mCmgYG-8z7X53TI0H2uykR36rB9aRJMqqaSyzcjF?key=YBmq5ecdx8PutZ-vqHTnPA

Як відомо, запорука гарного та доглянутого вигляду пасм – професійний догляд. Все залежить не тільки від очищення, а й від інших етапів, серед яких кондиціонер для волосся. Це саме той засіб, який підходить для частого і навіть щоденного використання. Все завдяки його легкій формулі та класичним, ефективним функціям. То в чому унікальність цього догляду?

Кондиціонер – це?

Кондиціонер – це другий етап догляду за волоссям. Він має безліч переваг і може використовуватись після кожного миття. Зазвичай такий засіб важливо підібрати відповідно до свого типу та стану волосся. Він має легку консистенцію і найголовніша його функція – зволоження. Кондиціонер працює на поверхні волосся, допомагає зробити пасма більш гладкими та слухняними. Інші важливі функції:

  • Захист та відновлення. Деякі засоби, направлені на відновлення та регенерацію пошкоджень. Виконує надійний захист від інших пошкоджень у ході механічного впливу чи зовнішніх чинників. Прибирає сухість і ламкість волосся, знижує ймовірність появи посічених кінчиків. Розгладжує і робить пасма приємними на дотик. Це необхідно знати перед придбанням продукту, адже така функція – є незамінною для сухих та травмованих пасм. Шукайте у складі натуральні компоненти, а ще кератин, шовк, протеїни, амінокислоти.
  • Помʼякшення та живлення. Хоч кондиціонер і має легку формулу, це не заважає йому працювати більш широко. Засіб на основі цінних компонентів інтенсивно живить та пом’якшує структуру. Знижує статику та пухнастість, тим самим допомагає полегшити укладання і розчісування волосся. Це особливо важливо якщо ваші локони неслухняні або пошкодженні.
  • Підтримка фарбованих пасм. Фарбування буває різним, існують різні техніки, відповідно різний вплив на волосся. Кондиціонер допоможе зберегти якість та мʼякість фарбованих пасм. Утримає новий колір чи відтінок. Усуває сплутування та пухнастість, роблячи пасма слухняними та доглянутими.
  • Блиск та сяйво. Регулярне використання кондиціонеру допомагає підтримувати здоровий стан волосся. Ба більше, зʼявляється блиск та сяйво. Пасма стають більш мʼякими та шовковистими.

Спосіб застосування

Кондиціонер можна використовувати після кожного миття волосся, навіть якщо ви миєте голову щодня. Це чудовий спосіб підтримувати красу та здоровʼя пасм. Кондиціонер утримує вологу, насичує корисними компонентами та повертає глянцевий блиск і все це без жодного обтяження. Пам’ятайте, що рекомендовано використовувати засіб не тільки відносно свого типу волосся, а й продукти однієї серії (шампунь + кондиціонер). Таким чином ефект буде сильнішим, а результат швидшим. Тож, як використовувати цей засіб:

  • Вимити волосся та шкіру голову шампунем;
  • Видалити зайву вологу та нанести кондиціонер на мокрі пасма по всій довжині, уникаючи корені;
  • Достатньо залишити засіб на 3-5 хвилин і змити залишки засобу;
  • Продовжити догляд та виконати укладання звичним способом.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено