Івано-Франківськ

На Рогатинщині вітер “повалив” дерева в чотирьох селах (ФОТО)

 На вихідні негода найбільше "вирувала" в селі Залужжя. Там на проїжджу частину дороги "впали" три дерева.

На Рогатинщині  за вихідні вітер “повалив” дерева в селах Залужжя, Вербилівці, Загір’я та Підгороддя. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На Рогатинщині  за вихідні вітер "повалив" дерева в селах Залужжя, Вербилівці, Загір'я та Підгороддя.

5 грудня о 18:00 годині, в селі Залужжя працівниками ДПРЧ-16 надано допомогу по розрізанню поваленого дерева, яке повністю перекрило рух транспорту на автодорозі державного значення М-12 сполученням Стрий-Тернопіль-Знам’янка. 6 грудня рано-вранці в Залужжі знову “впало” дерево. І ввечері рятувальники розрізали в цьому ж населеному пункті.

Також в суботу, 5 грудня о 23:36 в селі Вербилівці рятувальники розрізали повалене дерево, яке перекрило рух транспорту на автодорозі державного значення Н-09 сполученням “Мукачево-Львів”.

На Рогатинщині  за вихідні вітер "повалив" дерева в селах Залужжя, Вербилівці, Загір'я та Підгороддя.

6 грудня, о 19.10 в селі Загір’я. Рогатинські рятувальники надавали допомогу по розрізанню дерева, що впало на проїжджу частину дороги.

6 грудня, о 23.35 годині, працівники пожежно-рятувального відділу надавали допомогу по звільненню проїжджої частини дороги від поваленого дерева в селі Підгороддя.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено