Івано-Франківськ

На Львівщині маршрутка зіткнулася із потягом: двоє постраждалих (ФОТО)

ДТП сталася сьогодні, 23 січня о 9 годині ранку на залізничному переїзді 8 км перегону Ставчани – Любінь Великий.

На Львівщині наближаючись до переїзду, водій маршрутного автобуса сполученням Львів – Пустомити знехтував попередженням світлової та звукової сигналізації, що забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Про це повідомляє Львівська залізниця, пише ПІК.

“Помітивши порушника, машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, проте відстань до несподіваної перешкоди виявилася замалою, щоб запобігти зіткненню”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії зазнали травм двоє пасажирів автобуса. Потерпілих доставлено у медзаклад міста Пустомити.

У зв’язку з розслідуванням обставин ДТП на місці події, затримано рух двох приміських поїздів. Затримки в русі пасажирських поїздів нема. За попередніми висновками експертної комісії, що вивчає причини та обставини випадку, ДТП трапилася з вини водія маршрутного таксі, який грубо порушив правила дорожнього руху.

На Львівщині ДТП сталася сьогодні, 23 січня о 9 годині ранку на залізничному переїзді 8 км перегону Ставчани – Любінь Великий.

На Львівщині ДТП сталася сьогодні, 23 січня о 9 годині ранку на залізничному переїзді 8 км перегону Ставчани – Любінь Великий.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено