Івано-Франківськ

У Рожнівській громаді хочуть встановити сонячні електростанції

Рожнівська громада увійшла до числа проєктів, які претендують на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

У Рожнівській громаді на Косівщині знають як застосувати виділені кошти. Про це повідомляє Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття, пише ПІК.

У Рожнівській громаді на Косівщині знають як застосувати виділені кошти.

“У Рожнівській громаді мають намір встановити сонячні електростанції на покрівлях комунальних об’єктів і таким чином започаткувати енергетичну кооперацію”, – йдеться у повідомленні.

Рекомендований до фінансування також і проєкт Білоберізької ОТГ, що на Верховинщині. Там планують створення  кластерної ініціативи, а саме закупити спеціальне обладнання для обробки та сушки деревини.

Проєкти цих двох громад є розвитковими.

До слова, загалом відібрані комісією при ОДА та рекомендовані до фінансування з Державного фонду регіонального розвитку 25 проєктів прикарпатських громад.

“Загалом комісія розглянула 166 проєктів і з них відібрала 25. Ці ініціативи набрали більше 30 балів та рекомендовані до фінансування з ДФРР. Обласна державна адміністрація відправить ще ці проєкти до Мінрегіону на схвалення, де відомство перевірятиме наявність усього необхідного пакету документів”, – зазначає виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено