Івано-Франківськ

Призначено виконувача обов’язків міністра освіти

Тепер Міністерство освіти і науки тимчасово очолюватиме Юрій Полюхович. Таке рішення було прийняте сьогодні під час засідання Уряду, повідомляє «ПІК»

Тепер Міністерство освіти і науки тимчасово очолюватиме Юрій Полюхович. Таке рішення було прийняте сьогодні під час засідання Уряду, повідомляє «ПІК» з посиланням на прес-службу МОН.

«Для мене честь – виконувати обов’язки міністра. Я зроблю все від мене залежне, щоб міністерство працювало злагоджено і належно виконувало свої функції», – заявив Полюхович.

Юрій Полюхович навчався в аспірантурі Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат історичних наук, написав понад 40 наукових публікацій.

Упродовж 2014-2016  років працював в університетах США та Мексики.

Був позаштатним радником Міністра освіти та науки України, з  2017 року очолює громадську організацію «Українська науково-дослідна фундація». 11 вересня 2019 року був призначений на посаду першого заступника Міністра освіти і науки України Ганни Новосад. Роботу в МОН поєднує з викладанням у Національному університеті імені Тараса Шевченка.

Вільно володіє англійською , іспанською та мовою писемності майя.

До слова, Уряд також призначив тимчасових виконувачів обов’язків Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Павла Кухту та Міністра культури, молоді та спорту Світлану Фоменко.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено