Івано-Франківськ

Маємо “Демократичну сокиру”?

14-го березня семеро небайдужих зібралися на Стометрівці, щоб висловити свою позицію щодо незрозумілого повороту у Мінську.

Акція була нечисельною, адже, за словами організаторів, була імпровізованою. Провести її вирішили вчора пізно ввечері, повідомляє ПІК.

“У новинах ми побачили деякі події, що сталися у Мінську і вирішили зібратися, щоб показати, що думку міста Івано-Франківська теж треба питати. Нам не байдуже те, що відбувається, що наша влада робить і долучає до переговорного процесу сепаратистів”, – розповідає Віталій Пасинюк, один з організаторів протесту.

Протестну акцію організовали представники партії “Демократична сокира”, що офіційно ще не зареєстрована. Віталій Пасинюк розповів, що до протесту запрошували долучитися осередки партій “Голос”, “Української Галицької Партії”, “Спілку ветеранів АТО”, але ті ніяк не відреагували. Окрім цього, мітингарі стверджують, що й надалі реагуватимуть на питання всеукраїнської повістки, бо Франківськ чомусь останнім часом дуже в’яло реагує на питання, що стосується всієї держави.

До слова, не тільки «Демократична сокира», але й міські депутати різних фракцій виступили проти нових домовленостей у Мінську, тому мер міста Руслан Марцінків скличе у понеділок позачергову сесію міськради.

sokyra

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено