Івано-Франківськ

Флагманська авіакомпанія України добре заробить на пандемії коронавірусу

Авіакомпанія МАУ значно підняла ціни на квитки напередодні закриття українських кордонів.

Коли МАУ неминуче попросить грошей з державного бюджету щоб врятуватися від банкрутства, я їм пригадаю, що вони вже досить нажилися продаючи квитки за захмарними цінами українцям в останній можливий день їх вильоту додому“, – написав у Фейсбук нардеп від «Слуги Народу» Мар’ян Заблоцький.

В такий спосіб він відреагував на те, що компанія МАУ (Міжнародні авіалінії України) стрімко підняла ціни на квитки перед закриттям українських кордонів у зв’язку зі світовою пандемією коронавірусу, повідомляє ПІК.

До оголошення про те, що з 17 березня кордони закриються, квитки МАУ коштували в межах 6-7,5 тисяч гривень за економ-клас. Та вже 15 березня ціни стрімко виросли. Як повідомляє сайт МАУ, зі столиці Франції Парижа в Україну відсьогодні можна дістатися майже за 16 тисяч гривень в один кінець. З Тель-Авіва пропонують летіти за 13 тисяч гривень. Доступні до покупки квитки зі столиці Австрії – коштують 14 тисяч гривень на 15 березня і майже за 20 тисяч – на 16-е. У багатьох напрямках квитків наразі просто немає.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено