Івано-Франківськ

Поліцейські розкрили вбивство таксиста у Тисменицькому районі

Прикарпатські правоохоронці оперативно затримали зловмисника.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляє ПІК з посиланням на сайт ГУНП в Івано-Франківській області.

13 березня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її співмешканець зник: поїхав таксувати і не повернувся. На телефонні дзвінки також не відповідає.

Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з працівниками слідчого управління, тисменицькими та івано-франківськими правоохоронцями вжили усіх заходів для розкриття цього злочину: опитували колег, знайомих та родичів, перевіряли камери відеоспостереження, обходили двори. Щоб розшукати автомобіль, перевіряли територію міста та ближніх районів.

В результаті – встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 26-річний мешканець Тисменицького району.

Як встановили поліцейські, зловмисник відмовився платити таксисту, коли той привіз його у пункт призначення – село Черніїв. Під час сварки зловмисник витягнув ніж та завдав ним безліч ударів перевізнику. Після цього тіло загиблого помістив в автомобіль та поїхав у село Старі Кривотули. 37-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі.

Зараз слідчі встановлюють усі обставини злочину.

Поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

politsiya 1

politsiya 2

politsiya 3

politsiya 4 2

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено