Івано-Франківськ

ДТЕК Ріната Ахметова вводить віддалений режим роботи

На Бурштинський ТЕС неоднозначно сприймають карантинні заходи.

Задля безпеки людей в умовах загрози коронавірусу, ДТЕК створив штаб для управління ситуацією на підприємствах і ефективного реагування в регіонах присутності свого бізнесу, – повідомляє офіційний сайт компанії. повідомляє ПІК.

«Головним завданням для ДТЕК в умовах пандемії є збереження життя і здоров’я співробітників ДТЕК і їх сімей. Ми також зобов’язані гарантувати безперервність виробничих процесів, які забезпечать громадян України всім необхідним в період обмежувальних заходів», – зазначає генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

З 18 березня для офісних співробітників вводиться віддалений режим роботи, окремі підприємства будуть переведені на спеціальний графік роботи.

Тим часом, зокрема, на Бурштинській ТЕС немає єдиної думки щодо таких підходів.

«Бодай тому, що передбачається вахтовий метод роботи й працівники БуТЕС будуть начебто їздити на роботу не зі своїх домівок, а, наприклад, з табору відпочинку «Сокіл», де їх збираються поселити на час карантину. Хіба це належне запобігання вірусу?», – пишуть у соцмережах.

Що насправді діється на станції – правдивої інформації не оприлюднено і це викликає збурення в колективі БуТЕС та місті енергетиків.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено