Івано-Франківськ

Новий голова Тернопільської ОДА – з Рогатина

Тернопільська ОДА має нового очільника.

Сьогодні Кабінет Міністрів України призначив тепер уже колишнього очільника Рогатинської районної державної адміністрації Володимира Труша головою Тернопільської обласної державної адміністрації, повідомляє ПІК.

До цього Кабмін погодив проєкт Указу Президента України про звільнення голови Рогатинської районної держадміністрації Володимира Труша у зв’язку з переходом на іншу роботу.
Про це сьогодні заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

«Я мав із ним (Володимиром Трушем – ред.) розмову, співбесіду. Буду просити членів Кабінету міністрів підтримати дану кандидатуру. Достойний кандидат. Нам треба повернути керованість областей», – сказав Шмигаль.

Голосування за обрання нового голови Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося під час засідання уряду.

До слова, попередній керівник Тернопільської ОДА Ігор Сопель подав у відставку ще тоді, коли в області виникли протести проти розміщення евакуйованих з Китаю українців в санаторії “Медобори”.

Сьогодні у Рогатині новину про губернаторський злет Володимира Труша сприйняли, як добру і не дуже. З одного боку в районі раді за свого очільника, з іншого вважають, що втратили доброго і скромного керівника.

Щодо матеріальних статків пана Труша варто згадати, що в декларацію за минулий рік він вніс житловий будинок площею 158 квадратних метрів, легковий автомобіль Land Rover та вантажний Форд.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено