Івано-Франківськ

Хто бачив «смужки» підтвердженого вірусу у Бурштині?

Лабораторного висновку про те чи вражений коронавірусом мешканець Бурштина, якого госпіталізували днями з такою підозрою, немає.

Проте у соцмережі поширюється відео, героїня якого каже, що вже є «смужки» з Києва, які начебто підтверджують захворювання бурштинця на COVID-2019. Ця думка одразу викликало збудження у місті прикарпатських енергетиків.

«У цей важкий для усіх нас час кожен має відповідати за свої слова. А критерієм оцінки ситуації мають бути лабораторно підтверджені випадки захворювання на коронавірус, а не припущення чи неперевірені факти. На даний час бурштинець з підозрою на враження небезпечним вірусом почувається краще. До того, зі вчорашнього дня проситься додому», – сказала міський голова Бурштина Роксолана Джура, повідомляє ПІК.

Зазначимо, що сьогодні т.в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів на брифінгу щодо стану протидії COVID-2019 в області оприлюднить офіційну інформацію про кількість пацієнтів з коронавірусною симптоматикою в регіоні. Дивіться на ПІК найближчим часом.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено