Івано-Франківськ

На Прикарпатті з’явилась ще одна ОТГ

Мешканці 6-ти сіл Верховинського району добровільно об’єднались в громаду.

У Верховинському районі утворено Зеленську ОТГ. Вона стала вже 42-ю об’єднаною громадою в області. До складу громади увійшло 6 сіл, а саме – Зелене, Буркут, Топільче, Явірник, Бистрець та Дземброння.

Про це повідомили в Івано-Франківській ОДА, пише ПІК.

Слід зазначити, що за перспективним планом ці села мали увійти до величезної Верховинської ОТГ, в якій би мали малий вплив та захист своїх інтересів. Тому мешканці гірських сіл вирішили об’єднатись в окрему громаду. Відтак на громадських слуханнях одноголосно підтримали таке рішення. А Сільські ради проголосували за рішення щодо об’єднання.

«Мешканці тепер підтримали об’єднання, оскільки зрозуміли, що у Зеленській громаді матимуть ширше представництво своїх інтересів. Усі питання вирішуватимуться тут, на місці, а вони будуть мати вплив на свого голову і депутатів. Тому на громадських слуханнях одноголосно підтримали об’єднання у Зеленську ОТГ», – зазначив сільський голова Зеленого Володимир Феркаляк.

До слова, Івано-Франківська ОДА вже направила до центрального виборчого комітету звернення щодо проведення у цій громаді виборів.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено