Івано-Франківськ

Тотальна дезінфекція: у Франківську обробляють все (ФОТО)

Місцеві комунальники перейшли на посилений режим роботи.

Про це повідомив головний комунальник міста Михайло Смушак, передає ПІК.

Миють та дезінфікують дитячі та спортивні майданчики, зупинки громадського транспорту. Особливу увагу звертають на під’їзди у будинках, де обробляють дверні ручки, поручні та ліфти.

Муніципальна дорожня компанія теж проводить всі можливі заходи, щоб не допустити розповсюдження коронавірусу. Дезінфікують лавки, миють дороги та пішохідні зони. Про це написав у Фейсбук керівник КП Віталій Бурко, передає ПІК.

Також комунальне підприємство «Центр розвитку міста та рекреації» проводить дезінфекцію в парках та скверах міста. Обробляють засобами для дезінфекції  лавки, урни, лежаки та дитячі майданчики.

«Ми вдячні, що ви любите прогулянки нашим чудовим парком, однак просимо ставитися з розумінням до того, що на час карантину зачинено частину наших об’єктів інфраструктури, зокрема кімнату матері та дитини, баскетбольний майданчик. Крім того настійливо просимо не користуватися дитячими ігровими комплексами, оскільки дітки перебувають в досить тісному контакті!», – повідомила керівниця підприємства Руслана Василюк.

dez

dez 3

 

dez 5

dezinfektsiya

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено