Івано-Франківськ

ДТЕК Бурштинська ТЕС запрацювала в повній ізоляції (ФОТО)

У зв'язку з введенням карантину ДТЕК Енерго переводить електростанції на спеціальний графік роботи.

Частина виробничого персоналу Бурштинської ТЕС відтепер буде перебувати на підприємстві, аж доки не зміниться ситуація з пандемією в кращу сторону.

Для людей, що зголосилися працювати в «виробничих» умовах добровільно, — облаштували ліжкомісця та забезпечили всіма необхідними соціально-побутовими умовами, як дізналися журналісти ПІК зі сторінки підприємства. Крім того, енергетики також забезпечені триразовим харчуванням та медичним супроводом.

«Пандемія коронавірусу — серйозний виклик для нашої компанії й всієї країни. Ми розуміємо, що ТЕС — це підприємства критичної інфраструктури, які повинні завжди працювати. Електроенергія — це продукт першої необхідності, нарівні з водою і хлібом», – заявив генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук.

Також він додав, що компанія вивчила досвід китайських промислових підприємств в період карантину та вирішили діяти за таким самим принципом і на Бурштинській ТЕС.

На сторінці підприємства в мережі показали фото перших працівників, що погодилися працювати в повній ізоляції.

Нагадаємо, що задля безпеки людей в умовах загрози коронавірусу, ДТЕК створив штаб для управління ситуацією на підприємствах і ефективного реагування в регіонах присутності свого бізнесу.

TES 1

TES 2

TES 3

TES 4

TES 5

TES 6

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено