Івано-Франківськ

Франківськ хоче запровадити пости для скринінгу

В Івано-Франківську планують ввести нові заходи безпеки.

Про це повідомив мер міста Руслан Марціків у Фейсбук.

«Думаємо ввести в місті пости для скринінгу на в’їздах до міста Івано-Франківська. Наразі питання опрацьовується з правоохоронцями, з обласною адміністрацією»,- зазначив він.

Прозвучала під час брифінгу і неприємна новина. Сьогодні поховали 56-річну мешканку Івано-Франківська, яка була хвора на коронавірус. Поховання відбулося з дотриманням усіх  санітарних норм у спеціально відведеному місці на кладовищі у Чукалівці.

Щодо сина та чоловіка покійної, то експрес-тести, проведені в Івано-Франківську, підозри на коронавірус у них не підтвердили, Сьогодні місто очікує остаточних висновків вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України.

Як повідомляв ПІК, вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України в Києві перейшла на цілодобовий режим роботи й всі матеріали, які надходять, зокрема, з нашої області, досліджує в оперативному порядку.

Довідково: Скринінг (від англ. screening — «відбір, сортування») — стратегія в організації охорони здоров’я, спрямована на виявлення захворювань у клінічно безсимптомних осіб.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено