Івано-Франківськ

Влада наголошує: приїхав з-за кордону – побудь 14 днів у самоізоляції

Вчора прикарпатці, які прибули поїздами з Польщі до Львова, організовано дісталися обласного центру Прикарпаття, повідомляє ПІК. «Кожен з них підписав

Вчора прикарпатці, які прибули поїздами з Польщі до Львова, організовано дісталися обласного центру Прикарпаття, повідомляє ПІК.

«Кожен з них підписав анкету про те, що має самоізолюватися. По місцю подальшого перебування має повідомити орган місцевого самоврядування про своє повернення. А також, що буде дотримуватися режиму карантину», – сказала сьогодні на брифінгу й ОДА перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка.

«14 днів перебувати в самоізоляції – не спілкуватися з родичами, сусідами, близькими. Вже після того, як мине інкубаційний період, треба звернутися до свого сімейного лікаря для прийняття рішення щодо завершення інкубаційного періоду. Чи, можливо, додаткового обстеження», – додав заступник директора департаменту охорони здоров’я ОДА Володимир Чемний.

Зазначалося також, що в чотирьох закладах області передбачено 300 місць на випадок обсервації людей. Додатково виділено ще 3 мільйони гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту від COVID -19 та медичного обладнання.

Нагадаємо, що раніше на це вже передбачили 2 мільйони.

Також читайте на ПІК: Вся увага на інфекційну лікарню: передали ще три апарати штучної вентиляції легень.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено