Івано-Франківськ

Переховування за кордоном львівській панянці не помогло

Поліцейські Івано-Франківської області затримали 22-річну жінку, яка причетна до виготовлення та розповсюдження порнографії

 

90559015 530871127584877 3235378471572078592 n

Вона була одним із співорганізаторів порнобізнесу в Івано-Франківську. Зокрема, незаконно виготовляла, збувала й розповсюджувала порновідеопродукцію, повідомляє ПІК з посиланням на сайт поліції області.

Жінка перебувала у міжнародному розшуку за вчинення злочинів пов’язаних із виготовленням та розповсюдженням відео файлів порно. Щоправда, у руки правоохоронців вона потрапила не одразу.

Поліція нагадує, що у січні 2018 року затримали шістьох осіб, мешканців Івано-Франківської та Донецької областей, які у обласному центрі Прикарпаття, у складі організованої злочинної групи протягом 2017 – 2018 років створили студію для виготовлення порно відео, та збували цю продукцію у мережу Інтернет.

Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст.208 ККУ. За рішенням суду всі усім обрано  запобіжний захід – тримання під вартою.

В ході подальшого слідства правоохоронці встановили причетність до вчинення даних злочинів ще однієї особи. Зловмисниця тривалий час переховувалась від органів досудового розслідування на території однієї із країни ЄС.

Прикарпатські поліцейські оголосили її у міжнародний розшук.

Вчора, 24 березня поліцейські затримали останню у Львові

Читайте також: Коломийські поліцейські викрили незаконний видобуток піщано-гравійної суміші (ФОТО)
Читайте також: Поліція склала протокол за порушення правил карантину (ФОТО)
Читайте також: Надвірнянські поліціянти спіймали зловмисника, який крав гравій з річки

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено