Івано-Франківськ

Покійна з підозрою на коронавірус – не похована

Контактні особи – в самоізоляції, нагляд за ними здійснюють і поліцейські.

likarnya 1

Незважаючи на те, що вірусологіча референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України в Києві перейшла на цілодобовий режим роботи, результатів її досліджень на коронавірус чекають на Прикарпатті по кілька днів.

З огляду на таку ситуацію міський голова Івано-Франківська ставить перед урядом України питання про розгортання подібних лабораторій в регіонах. Зокрема в Івано-Франківську.

Актуальність такого підходу підтверджується сумним фактом.

В Івано-Франківську досі не поховали 65-річну жінку із Чукалівки, яка днями померла з підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні, бо до тепер не надійшли  результати аналізів з Києва.

Вже третій день, а ми досі не маємо результатів. Не можемо жінку нормально поховати, то так не можна…”, – сказав сьогодні, 25 березня,  міський голова Руслан Марцінків на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.

До слова, чоловік покійної перебуває під наглядом медиків в самоізоляції. Так само інші особи, які з нею контактували. Представники санітарної служби області та поліцейські, які обслуговують Чукалівку, ведуть спостереження за тим, як ці люди дотримуються самоізоляції. Про це сказав сьогодні на брифінгу в ОДА головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук.

Читайте також на ПІК:

Лабораторне дослідження коронавірусу будуть проводити у Івано-Франківську

«Феофанія» протягнула руку медикам Прикарпаття

Прикарпаття отримало важливий вантаж

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено