Івано-Франківськ

У Франції  продукти з магазинів «ніхто не виносить»

Люди не панікують і, здається, довіряють владі, однак…

 

NMMe8vP9HCRqMFC0W1A0LoTHwymw5NclQDritZTm

Ексгенпрокурор Руслан Рябошапка, який  проводить карантин у Франції, де його родина має будинок вартістю півмільйона євро, надав українцям інформацію для роздумів, повідомляє ПІК.

В інтерв’ю головному редактору видання “Гордон”, відео оприлюднено в YouTube, Рябошапка сказав:

“Людей і автомобілів на французьких вулицях практично немає. Населення дуже принципово ставиться до жорстких заходів карантину: починаючи від дистанції між людьми і до правила “залишайся вдома “. І поліція дуже жорстко контролює виконання цих правил”.

Втім, за словами ексгенпрокурора, люди не панікують, а продуктів в магазині досить: їх “ніхто не виносить”.”Люди довіряють владі і складається враження, що керівництво країни розуміє, що воно робить”, – повідомив Рябошапка.

Зазначимо, що за свіжими даними у Франції за останню добу від коронавірусу померли 240 осіб, і це найбільша кількість з початку епідемії в країні.

Про це повідомила “Європейська правда” з посиланням на Le Parisien.

Загальна кількість померлих збільшилася до 1100. За добу у Франції також зафіксовано 2444 нових випадки зараження, в загальному з початку пандемії інфіковані 22300 осіб.

В Україні за інформацією МОЗ, станом на 11 годину ранку 25 березня, є 113 лабораторно підтверджених інфікованих. Зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусної інфекції.

Сьогодні в Тернопільській області помер 68-річний пацієнт з підтвердженим тестом на COVID-19.

Читайте також у ПІК: Китай атакував новий вірус – хантавірус

33 прикарпатці знаходяться в лікарні з підозрою на коронавірус

Франківські високопосадовці відмовляться на місяць від зарплати

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено