Івано-Франківськ

Івано-Франківську загрожує епідемія пневмонії

Під цією недугою часто маскується COVID-19

P1100761.00 09 36 23.Still001 2
З 11 нових, підтверджених вчора випадків захворювання на коронавірус в Івано-Франківській області, 6 випадків припало на обласний центр і один на село Чукалівку. У частини вражених коронавірусом  попередньо діагностували пневмонію.

Тому сьогодні міський голова Івано-Франківська  Руслан Марцінків в ефірі радіо “Західний полюс” висловив занепокоєння з приводу збільшення випадків захворювань містян на запалення легень, повідомляє ПІК.

“ У нас щодня відбувається ріст пневмоній і супутніх захворювань. Ми відчуваємо це…Досить велика небезпека початку епідемії. В обласній інфекційній лікарні 78 пацієнтів. Ще частина пацієнтів в лікарні на Франка. Потенційно у нас вже є 100 хворих…Тому важливо перейняти досвід азійський міст, де відбувся тотальний аналіз, перевірка мешканців на коронавірус. Важливо відслідковувати хворобу”, – сказав Марцінків.

Зазначимо, що за даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу зафіксовано 43 нові випадки. В Івано-Франківську нових випадків немає.

Читайте також на сторінці ПІК:

Лабораторне дослідження коронавірусу будуть проводити у Івано-Франківську
«Феофанія» протягнула руку медикам Прикарпаття

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено